Google is uw vriend

Probeer met een zo open mogelijke geest, alle gereedschappen die je kunnen helpen bij het leven na een NAH, te onderzoeken. Wat heb ik allemaal nodig? Zelf heb ik de meeste hulpmiddelen gevonden bij Google.

Probeer met een zo open mogelijke geest, alle gereedschappen die je kunnen helpen bij het leven na een NAH, te onderzoeken.


Wat heb ik allemaal nodig?
Zelf heb ik de meeste hulpmiddelen gevonden bij Google.

Ik heb een hele reeks Google documenten, tekstbestanden zeg maar, die ik vanop elke plaats kan lezen (via de computer of telefoon). Zo heb ik een aantal documenten, waarvan de naam altijd begint met ’Om niet te vergeten…’, vol telefoonnummers, adressen en dokters…

In andere documenten bewaar ik andere stukjes kennis (op het eerste zicht nutteloze rariteiten, meestal dingen over wetenschappen), die anders gewoon weer wegglippen in het niets. Weten dat de documentjes er zijn, en overal makkelijk te raadplegen, geeft mij een gevoel van vertrouwen.

Ook de Google kalender heeft mij al vaak mijn reputatie gered. Van zodra ik kennis heb van een bepaalde datum voor een evenement, gaat het in de kalender. Soms zelfs vaag als ’hier ergens personeelsvergadering’ als ik weet dat ze in een bepaalde week valt.

Dankzij Google maps kan ik op voorhand zien hoe een bepaalde locatie eruit ziet en loodst de stem mij via mijn hoorapparaten, naar de bestemming. Begrijp ik iets niet in een andere taal dan is er altijd Google translate om woorden of hele documenten te vertalen.